Tippek

Így kerüld meg a szállásközvetítőket a magasabb haszonért

  Ebben a cikkben egy olyan eszközt mutatok be, mellyel elérheted, hogy visszatérő vendégeid ne a szállásközvetítőkön keresztül, hanem közvetlenül nálad foglaljanak, ráadásul egy extra trükkel azt is elérheted, hogy elégedett vendégeid nagyobb eséllyel...

Te milyen adatokat kérsz el a vendégeidtől?

Ha szállásodat szeretnéd hosszú távon üzemeltetni, akkor mindenképpen ajánlom, hogy használj Bejelentkezési lapot, mert az erre fordított minimális anyagi költséget és időt sokszorosan visszakaphatod a kitöltött adatlapok megőrzésével és feldolgozásával.

Mit nem szeretnek a vendégek a szállásodban?

Tudd meg vendégeid őszinte véleményét a szállásodról, hogy a többség igénye szerint fejleszthesd tovább. Az elégedettségi kérdőívek pontos irányt mutatnak, hogy mely területeken teljesít jól a szállásod, és melyek azok a dolgok, melyeket nem szeretnek a vendégeid a szállásodban.

7 ok, amiért a blog versenyképesebbé teszi szállásodat

Bár sok szállásadó nagyon elfoglalt ahhoz, hogy hétről hétre írjon egy bejegyzést a weboldalára, én mindenképpen azt tanácsolom, hogy ha van szabad kapacitásod, akkor blogolj. A cikkből kiderül, hogy miért jó ez neked.

Kölcsönös haszon befektetés nélkül

Ha sikerül találnod megfelelő partnereket, akikkel jól együtt tudsz működni, akár NULLA anyagi ráfordítással is jelentősen megnövekedhet az idei forgalmad az előző évekhez képest.

3+1 tipp a visszatérő vendégekért (II. rész)

Tekintsd úgy a vendégeid és a szállásod kapcsolatát, mint 2 személy kapcsolatát, amit folyamatosan ápolni kell ahhoz, hogy a jó viszony megmaradjon, vagy tovább mélyüljön.

A különbséget a részletek jelentik

Ebben a cikkben egy személyes történetem segítségével próbálok segíteni abban, hogy sikeresebben adhasd ki szobáidat.

A 10 legjobb INGYENES képlelőhely

Akadnak olyan szituációk, amikor egy Facebook poszthoz vagy éppen egy blogbejegyzéshez olyan képre volna szükséged, ami nem áll a rendelkezésedre, és hirtelen nem is tudsz ilyen fotót készíteni. Ekkor jön jól ez a gyűjtemény, melyben összeszedtem a 10 legjobb ingyenes képlelő helyet.

Pin It on Pinterest