Szeretnél több pozitív értékelést? Itt egy egyszerű módja.

hasznos-infok-mu-800x500

 

Ebben a cikkben egy olyan filléres „eszközre” szeretném felhívni a figyelmedet, amit már most is sokan használnak, és Neked is hasznos lenne.

Ez nem más, mint az információs vagy tájékoztató lap, amit a szobákba helyezhetsz el a vendégeid számára, hogy segíts komfortosabbá tenni a nálad való tartózkodást.

 

Milyen előnyöd származik abból Neked, ha informálod a vendégeidet?

Alapvetően 3 féle információt tudsz feltüntetni a vendégeknek kihelyezett információs lapokon:

 

1. A házirended és az ingyenes szolgáltatásaid

Ezeknek az információknak a megosztásával kényelmesebbé teszed a vendégeid pihenését, mert bár a honlapodon és a szállásközvetítő portálokon is feltünteted ezeket az információkat, arra a legtöbben már nem emlékeznek pontosan.
Az információ magabiztosabbá teszi az embereket, akik így otthonosabban érzik majd magukat nálad, és bátrabban használják ki a szállásod adta lehetőségeket.

Ez miért jó Neked?

Ha a vendégek jobban érzik magukat, jobb értékeléseket, visszajelzéseket hagynak a szállásodról a Facebookon és a különböző szállásközvetítő oldalakon.

 

2. A saját fizetős szolgáltatásaid

Azt hiszem, ezt nem is kell nagyon magyarázni, hogy miért hasznos számodra az, ha az extra, fizetős szolgáltatásaidra felhívod a figyelmet a szobákban is.

Sok szállásadó esik abba a hibába, hogy a fizetős szolgáltatásait, amit egyébként nagy haszonnal tud értékesíteni (szauna használat, reggeli, stb.) nem kommunikálja kellően az ott tartózkodó vendégeknek, akik így kisebb arányban élnek ezekkel.

 

3. A közelben található szolgáltatások (csak olyanok, amiket te nem nyújtasz)

Ahhoz, hogy a vendégeid egy több napos pihenés során se szenvedjenek hiányt semmiben, sok mindenre van szükség. Gyakran olyan szolgáltatásokra is, melyeket te nem nyújtasz. Viszont ahhoz, hogy a vendégek a lehető legkomfortosabban érezzék magukat, érdemes segítened nekik abban, hogy hol találnak a környéken olyan szolgáltatásokat, amikre szükségük lehet, de te nem nyújtasz olyasmit (pl. étterem, cukrászda, mozi, éjjel-nappali bolt, kávézó, stb.)

A közelben lévő szolgáltatások közé felsorolhatod a legfontosabb helyi látnivalókat is (pl. strand, állatkert, lovarda, játszóház, múzeum, stb.)

Miért jó ez neked?

Ez a fajta odafigyelés és kedvesség hozzájárul ahhoz, hogy a vendégeid bizalommal forduljanak hozzád, és legközelebb is igénybe vegyék a szállásodat, valamint a pozitív értékelések szempontjából is kedvező a hatása.

 

 

Hogyan lehet Neked is kihelyezhető információs lapod?

A legegyszerűbb, ha egy sima szövegszerkesztőben feltünteted a fentebb felsorolt, 3 csoportba tartozó adatokat (ahol lehet árakkal, nyitva tartással, stb.), és az elkészült listából nyomtatsz egyet minden szobába.

 

Ha szeretnéd, hogy a szobákba kikerülő adatlapodnak profi megjelenése legyen, rendelj tőlünk egy egyedi levélpapírt a szállásodnak, és azon nyomtasd ki a vendégeknek szánt információkat. A levélpapírt digitális formában (WORD formátumban) is elkészítjük neked, így a tartalmadat már eleve így írhatod meg és nyomtathatod ki.

Az egyedi levélpapír (fejléccel és lábléccel) elkészítését 2.000 Ft-ért vállaljuk. A digitális levélpapírt ajándékba adjuk hozzá.

Megrendeléshez írj nekünk a megrendeles@honlapszallasoknak.hu emal címünkre.

 

Összegzés

Használj te is tájékoztató lapokat a szobáidban, és adj meg minden segítséget a vendégeidnek ahhoz, hogy maximálisan élvezhessék a nálad töltött időt.

Az információs lapok költsége pár forint, a hasznuk azonban jelentős lehet nem csak a elégedett és visszatérő vendégek szerzésében, de a pozitív értékelések szempontjából is.

 

Horváth Sándor Szilárd

 

Pin It on Pinterest