6 ötlet, hogy a TE szállásodat válasszák a nyaralni vágyók

breakfast-800jpg

Bár a szállás kiválasztásakor még mindig az ár az egyik legfontosabb tényező a szálláskeresők számára, majdnem ugyanannyira számít az is, hogy milyen szolgáltatásokat kapnak egy adott helyen.
Ha az ember nyaralni megy, szereti magát elengedni,  komfortosan érezni, hogy minél többet pihenhessen. Erről pedig Neked kell gondoskodnod. Minél jobban csinálod, annál többen választják majd a Te szállásodat.

 

Íme 6 ötlet, amik megszépíthetik a nálad töltött időt

 

1. Nem túl korai kiköltözési idő

A túl korai kiköltözési határidő gyakran arra készteti a vendégeket, hogy már előző este összepakoljanak, hogy reggel nehogy “elkéssenek”. Aki úgy dönt, hogy reggel pakol, az pedig gyakran kapkod, még családi perpatvar is kikeveredhet a dologból. A “jó vendég” pedig korán kel az utolsó reggelen, hogy időben távozhasson. A 3 közül egyik sem komfortos. Adj inkább több időt a kiköltözésre, hogy vendégeid vidáman, szép emlékekkel távozzanak tőled.

2. Elegendő közös helyiség

A közös helyiségek nagyon sokat adnak hozzá egy család vagy egy társaság élményéhez. Egy 4-5 fős társaság általában több szobában kénytelen megszállni, és szükségük van olyan helyre, ahol együtt lehetnek, hiszen ezért jöttek együtt.
Ha te nem biztosítasz számukra olyan helyet, ahol mindannyian kényelmesen elférnek, beszélgethetnek, játszhatnak együtt is, akkor elképzelhető, hogy az ilyen társaságok másnál szállnak meg. És ez fordítva méginkább igaz: minél több és izgalmasabb helyiség van a szállásodban, annál vonzóbb lesz a szálláskeresők számára.

3. Reggelizési lehetőség

Ahogy írtam, az emberek kényelemre, nyugalomra vágynak a nyaralásuk során. Ha reggelivel kínálod őket, azzal rengeteget teszel a kényelmükért, egyszerűbbé teszed számukra a nap indulását, mert nem kell ébredés után azon gondolkodniuk, hogy mit egyenek, és hol. Ez a legtöbb vendég számára alapvető igény, és a döntésüket is nagyban befolyásolhatja a szállás kiválasztása során. Ha lehetőséged van rá, mindenképp kínálj reggelit vendégeidnek!

4. Szolgáltatások rossz idő esetére

Mindenki attól fél, hogy épp akkor fog esni az eső, amikor nyaral. Biztosítsd őket, hogy nálad ebben a nem várt esetben is jól érezhetik magukat a vendégek. Mutass nekik olyan szolgáltatásokat, melyek rossz idő esetén is jó szórakozást nyújtanak a nálad nyaralóknak. Ilyen lehet a ping-pong asztal fedett helyen, billiard, csocsó, társasjátékok, játék konzol, karaoke szett, stb.

5. Ingyenes Wi-Fi

Egyre alapvetőbb igénye az embereknek a folyamatos internetelérhetőség. Főleg az utazás során fontos számukra, hogy kapcsolatban lehessenek szeretteikkel, barátaikkal. Szeretik megosztani élményeiket, friss fotóikat, stb.
Az internet a tájékozódásban, a közeli attrakciókkal- és üzletekkel kapcsolatos információszerzésben is nagy segítséget jelent.
Ezért ha módod van rá, mindenképp kínálj ingyenes internetet vendégeidnek, mert ez is sokat jelent nekik.

6. Szép, átlátható és hasznos weboldal

A weboldaladnak is fontos szerepe van abban, hogy meggyőzze az érdeklődőket, hogy megéri hozzád elmenni.
Fontos, hogy weboldalad legyen méltó a szállásodhoz, legyen meg rajta minden szükséges információ, tartalma pedig győzze meg a látogatókat, hogy azt kínálod, amire vágynak.
Ha szeretnéd tudni, hogy pontosan mire vágynak ma a szálláskeresők, KATTINTS IDE, és megtudhatsz mindent az igényeikről, keresési szokásaikról.

 

Összegzés

Tartsd észben: minél több extra szolgáltatást nyújtasz vendégeidnek, annál több okot adsz arra, hogy a te szállásodat válasszák!

 

Ha tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj az újabb tippjeinkről. KATTINTS IDE a feliratkozáshoz!

 

Pin It on Pinterest