Megrendelés

Megrendelés

Válassz Vevővonzó weboldal-csomagjaink közül

Hogyan történik a megrendelés?

Megrendelésedet küldd el a “Megrendelő űrlap” segítségével, köszönjük.

 

A megrendelés menete:

1.

Az űrlap segítségével leadod megrendelésedet

2.

Amint rendelésed beérkezik hozzánk, felvesszük veled a kapcsolatot

3.

A szóbeli egyeztetés után küldünk számodra egy online igényfelmérő kérdőívet, melynek segítségével megismerjük a szállásodat, és az új honlapoddal kapcsolatos elképzeléseidet

4.

A konkrétumok ismeretében küldünk számodra egy szerződést, melynek elfogadása és aláírása után megkezdjük a közös munkát

5.

A honlap készítése során kapcsolatban leszünk veled, és egy adatlap segítségével elkérjük a szükséges tartalmi elemeket (információk, képek, stb.)

6.

A honlap elkészülte, elfogadása és beüzemelése után küldjük a számlát a szerződésben előzetesen rögzített összegről, amit 8 napon belül kell kiegyenlítened

Megrendelő űrlap

Válassz csomagot

Vendégváró weboldal csomagTeltházas weboldal csomag

Melyik extrákat szeretnéd?

LogótervezésTöbbnyelvűFacebook oldalÉlő chatHírlevélVendégkönyvBlogVisszahívás kérése funkció

Neved (kötelező)

Email címed (kötelező)

Telefonszámod

Kupon-kód

Megjegyzés

captcha

Írd be a fenti ellenőrző-kódot (kötelező):

Választható extrák

Bővítsd weboldalad képességeit a következő funkciókkal, lehetőségekkel.
Többnyelvű honlap: 15.000 Ft/nyelv

Ha weboldalad több nyelven is elérhető, vonzóbbá válik a külföldről érkező turisták számára.

A szolgáltatás keretében vállaljuk a fordítás technikai kivitelezését. A honlap tartalmának (magyar szövegének) idegen nyelvekre való fordítását azonban egyelőre nem áll módunkban elvállalni, arról Neked kell gondoskodnod.

Hírlevélküldő rendszer beüzemelése: 12.000 Ft

A hírlevél az egyik legfontosabb és leghasznosabb marketing eszköz. Segítségével kapcsolatban maradhatsz korábbi vendégeiddel, akiknek ingyen küldheted el legújabb akcióidat, növelve ezzel minden egyes kampányod hatékonyságát.

A szolgáltatás keretében beállítunk számodra egy hírlevélküldő rendszert, beillesztjük weboldaladba, a testre szabott feliratkozó űrlapot, majd összekötjük azt a hírlevélküldő rendszerrel.

Teljesen automata online foglalási rendszer bekötése: egyedi ár

Egy teljesen automata foglalási rendszert kötünk be weboldaladba, mely rengeteg időt spórol meg neked. Vendégeid anélkül foglalhatnak szállást, hogy neked, vagy alkalmazottaidnak részt kellene venni a folyamatban. A rendszer adatbázisában követheted a foglalások alakulását, és láthatsz részletes statisztikákat.

Ez a rendszer még számos előnnyel rendelkezik, melyekről részletesebb felvilágosítást kérhetsz bármelyik elérhetőségünkön.

+36 70 9474308
info@honlapszallasoknak.hu

Logótervezés: 35.000 Ft

Egy professzionális logó növeli egy cég hitelét, megbízhatóságát.

Ha szállodádnak nincs hozzá méltó logója, melyet a weboldalon túl is szívesen használnál, mi szívesen tervezünk egyet számodra. Az általunk készített logókat bárhol használhatod, mivel vektorgrafikusak, ami azt jelenti, hogy bármekkorára méretezhetőek minőségromlás nélkül.
Ha logót rendelsz tőlünk, egy adatlap segítségével felmérjük elképzeléseidet, melyek alapján elkészítünk 2 logótervet. A kiválasztott verzión további 2 alkalommal módosításokat hajtunk végre utasításaid alapján.

Facebook oldal létrehozása egyedi designnal: 6.000 Ft

Ha szálláshelyed még nincs jelen a Facebookon, mi segítünk létrehozni egy céges Facebook oldalt, melyet az elkészült weboldallal harmonizáló designnal látunk el. Az elkészült Facebook oldalt összekötjük honlapoddal, így a látogatók oda-vissza követhetik  online jelenlétedet.

Élő chat bekötése a honlapba: 5.000 Ft

Az élő chat funkció lehetőséget ad arra, hogy honlapod látogatói ne csak azonnal feltegyék a bennük megfogalmazódó kérdéseket, de arra azonnali válaszokat is kapjanak. Ez a lehetőség sokat segíthet számukra a foglalás döntésének azonnali meghozatalában, ami mindenki legfőbb vágya ugyebár.

A Vendégváró weboldal-csomaghoz választható extra funkciók (a Teltházas weboldal-csomag ezeket tartalmazza):

Korábbi vendég-vélemények megjelenítése: 5.000 Ft

A korábbi vendégek véleményei sokat segíthetnek az új érdeklődők meggyőzésében. Ez az egyik leghatékonyabb módszere annak, hogy elnyerd az érdeklődők bizalmát.

Blog funkció (hírek, aktualitások): 5.000 Ft

Ezzel a funkcióval aktuális programokat, a szállásoddal vagy a környezetével kapcsolatos híreket, eseményeket jelenítheted meg. Ezt nemcsak a szálláskeresők fogják hasznosnak találni, de neked is segíthet újabb érdeklődőket elérni, ráadásul a frissülő tartalom a Google listán elért helyezésedre is rendkívül pozitív hatással van.

Visszahívás kérése funkció: 5.000 Ft

Ez a funkció megkönnyíti a kapcsolatfelvételt az ügyfelek számára, hiszen ingyenesen vehetik fel veled a kapcsolatot. Amint megadják Nevüket és telefonszámukat, te máris hívhatod őket. Ez a kényelmes szolgáltatás sokat segít abban, hogy a szálláskeresők elköteleződjenek feléd.

Részletes, hasznos statisztikák: 3.000 Ft

A Google Analytics segítségével mindent megtudhatsz weboldalad látogatóiról! Mikor, hányan, honnan nézték meg weboldaladat, mennyi időt töltöttek az oldalon, mire kattintottak, stb. A szolgáltatás keretében összekötjük weboldaladat a Google Analytics szolgáltatással, ami rendkívül hasznos információkat szállít majd számodra weboldalad forgalmáról.

Pin It on Pinterest