Vendégvonzó weboldalaink

Vendégvonzó weboldalaink

A szálláskeresők igényei alapján, szállasadóknak fejlesztve

Mitől jók Vendégvonzó weboldalaink?

 

Vendégeid fejével gondolkodva alkottuk meg őket

Mielőtt kifejlesztettük a két csomagot, alaposan megvizsgáltuk a piacot. Felmértük a szálláskeresők valódi igényeit, és megismertük szokásaikat, elvárásaikat. Weboldal-csomagjainkat ezután, a felmérés eredményeit alapul véve fejlesztettük ki, így azok azt adják a szálláskeresőknek, amire ők valóban vágynak.

Fejlesztésük közben Rád gondoltunk

A weboldalak kialakítása során nemcsak a szálláskeresők, hanem a Te érdekeidet is maximálisan figyelembe vettük. Az átlátható felépítés, a részletes és egyértelmű információk, az egyszerű, kényelmes kapcsolat-felvételi és foglalási lehetőségek mind-mind a Te legfőbb célodat segítik: az értékesítést.

Nézd meg weboldalainkat működés közben!

 

Vendégváró weboldal csomag

Kinek ajánljuk?

Ha szeretnél egy olyan weboldalt, ami teljes mértékben megfelel a szálláskeresők mai igényeinek,  maximálisan alkalmazkodik keresési szokásaikhoz, akkor ez a csomag tökéletes választás számodra. A Vendégváró weboldal egyik hatalmas előnye, hogy a későbbiekben bármikor bővíthető új funkciókkal, új menüpontokkal.

Teltházas weboldal csomag

Kinek ajánljuk?

Ha szálláshelyed a szobák kiadásán túl extra szolgáltatásokkal is rendelkezik (pl. fitness terem, uszoda, étterem), akkor ezt a csomagot ajánljuk neked. A Teltházas weboldal lehetőséget ad valamennyi szolgáltatásod részletes bemutatására és azok hatékony értékesítésére. Tartalmaz minden eszközt, mely segít szállásodat vonzóvá tenni a neten szállást keresők számára.

Mi a közös weboldalainkban?

 

Egyedi megjelenés

A honlapokat minden esetben az adott szállásra szabjuk, így megjelenésük teljesen egyedivé válik. A design kialakításában nálunk mindig az ügyfél irányít. Ha szeretne.

Bővíthetőség

Ha olyan új funkciókat szeretnél beépíteni, mely nem szerepel az általad választott weboldal-csomagban, azt is megteheted, azonban azért extra díjat számolunk fel, melyről bővebben lentebb olvashatsz.

Mobilbarát

Weboldalaink maximálisan alkalmazkodnak az új internetezési szokásokhoz, minden kijelzőre (okostelefon, tablet, mini-laptop, stb.) optimalizáltak, így bármikor, bárhol használhatóak.

Vendég központúság

Weboldalaink azt adják a látogatóknak, amire vágynak, pont úgy, ahogyan ők szeretik.

Későbbi fejlesztési lehetőség

Weboldalaink hatalmas előnye, hogy nem csak a tartalom, hanem a funkciók, a menüpontok és a felépítés is bármikor fejleszthető, bővíthető a későbbiek során.

Rugalmasság

Lehetőséged van arra is, hogy néhány dolgot EXTRA DÍJ NÉLKÜL megváltoztass a mintaoldalakhoz képest. Pl. ha nincs uszoda, szauna, stb. a szálláshelyeden, akkor azokat a részeket kivesszük vagy mással pótoljuk, a Te igényeid szerint.

Hatékony értékesítés

A weboldalak felépítése, a látogatók egyértelmű és részletes informálása, a számos kapcsolatfelvételi lehetőség segítenek abban, hogy minél több érdeklődő váljon elégedett vendéggé.

Egyedi fejlesztés

Fejlesztésüket  felmérések, vizsgálatok és piackutatás előzte meg, és nem feltételezések alapján készültek.

Mennyibe kerül?

Érdekel az ár

Pin It on Pinterest