Mi köze szállásodnak a fogyókúrához!?

fogyokura

Ne reklámozd más termékét a honlapodon

HOGY MI KÖZE SZÁLLÁSODNAK A FOGYÓKÚRÁHOZ?
Valószínű, hogy semmi, ennek ellenére, ha ingyenes honlapod van, akkor eláraszthatják az oldaladat a „legtutibb” fogyókúrás reklámok. Azt az oldalt, ahol a szállásodat szeretnéd kiadni.
Ezek a hirdetések érdekesek lehetnek látogatóid számára, a rossz hír. Talán rá is kattintanak az egyikre, ami még rosszabb. És sajnos innentől nagy az esélye annak, hogy hozzád már nem térnek vissza, 5 perc után el is felejtik, hogy jártak a weboldaladon. Még akkor is, ha amúgy tetszett nekik a szállásod…
És ami minden hirdetés közül a legrosszabb: ha valamelyik szállásközvetítő oldal hirdetése bukkan fel weboldaladon…

Tudtad, hogy a Google minden felhasználónak olyan hirdetéseket próbál megjeleníteni, ami az illetőt valószínűleg a leginkább érdekli? Szóval a honlapodon lévő reklámok mindenki számára mások lehetnek. Mindenkinek az, ami számára érdekes. Ezzel megint csak romlik az esélye annak, hogy a szállásodra figyel, miközben a weboldaladon van.

 

Mutasd meg, hogy hiteles vagy

Az ingyenes tárhelyeken lévő weboldalak nagy része NEM reklámmentes. Ilyeneket ne használj, mert sokat árthatnak szállásodnak.

Vannak ma már olyan ingyenes lehetőségek, melyek nem futtatnak állandóan reklámokat az oldaladon, de szállásadóknak ezt sem ajánlom. Az ingyenes honlapok ugyanis nem sugallnak biztonságot, stabilitást, így nem keltenek bizalmat a szálláskeresőkben. Pedig te is tudod, hogy a bizalom építése elengedhetetlen ahhoz, hogy az érdeklődők pozitívan közelítsenek szállásodhoz, és bátran foglaljanak.

Ráadásul az ingyenes honlap azt a látszatot kelti, hogy neked nem elég fontos a szálláshelyed, és azt feltételezhetik az érdeklődők, hogy a szállásodban is mindenen spórolsz, rossz minőségű eszközökkel fogod ellátni őket. Ami persze nem feltétlenül igaz.
De ne feledd! Az érdeklődők kizárólag a honlapod alapján tudják felmérni szállásodat, tehát annak kell meggyőzőnek lennie. Első benyomásból csak egy van!
Miközben tavaly elemeztem 100 magyar szálláshely weboldalát, belefutottam pár olyan honlapba, ahol már szinte túlsúlyban voltak a reklámok a szállásról szóló információkhoz képest. Ezzel gyakorlatilag annyira hiteltelenné vált az oldal, hogy elképzelni sem tudom, hogy valaki, aki oda téved, ne forduljon vissza azonnal. Ha csak nem csigázta fel egy érdekesnek tűnő reklám… 🙂

Hagyd az ingyenes tárhelyeket és weboldalakat!

Sokszor elmondtam már azt, hogy mi nem akarunk mindenkire új honlapot erőltetni.
Mi 100%-ig hiszünk abban, hogy a szálláskeresők igényei szerint tervezett „Vendégvonzó weboldalaink” képesek kiválóan bemutatni és értékesíteni a hazai szállásokat, de nem szeretjük ezt senkire ráerőltetni. Azok számára készítünk szívesen honlapot, akik felismerik, hogy egy tudatosan fejlesztett, minden igényt kielégítő weboldallal sokkal könnyebben győzik meg az érdeklődőket arról, hogy náluk érdemes foglalni.

Szóval kizárólag a Te érdekedben tanácsolom, hogy ha bizalmat szeretnél gerjeszteni a szálláskeresőkben, akkor:

LEGYEN A SZÁLLÁSODHOZ MÉLTÓ A HONLAPOD, és ne az ingyenes megoldásokat keresd, mert azok hiteltelenné tesznek.

 

 

Pin It on Pinterest