Mi az, amit igazán szeretnél?

szoba-kiadva

A weboldalak fő célja

Minden honlapnak, amit valaha láttál az interneten, van egy célja, ami miatt létrejött. Ez a cél pedig szinte minden esetben a bevételszerzés.

Nem csak a webáruházak termelnek bevételt. A híroldalak, amiket naponta olvasunk, azok is bevételt termelnek, de azok nem termékek eladásával, hanem reklámok megjelenítésével. Még a látszólag semmi pénzt nem hozó weboldalak is azzal a céllal jöttek létre, hogy valamilyen módon bevételhez juttassák tulajdonosukat.

 

Mi a te valódi célod?

Sok szálláshely tulajdonos úgy gondolja, hogy az ő vendégházának weboldala azért van, hogy tájékoztassa az érdeklődőket. Pedig a szállások weboldalának a fő célja nem a tájékoztatás.
Neked sem az a célod, hogy megnézzék a weboldaladat, és nézegessék a fotókat, hanem az, hogy szobát foglaljanak!

Persze ahhoz, hogy egy érdeklődőből vendég váljon, szükséges az is, hogy végignézze szálláshelyed fotóit, árait, szolgáltatásait, és beleszeressen a szállásodba. Emiatt rendkívül hasznos és hatékony eszköz a weboldal.
De a cél, amiért az egészet létrehozod/megrendeled az, hogy vendégeket szerezz a szállásodba!

Sokan ezt nem gondolják végig, és csak azért készíttetnek weboldalt, mert „manapság mindenki ezt csinálja”.
És talán pont ez a rossz megközelítés az oka annak, hogy sok honlapon még csak nem is lehet szobát foglalni! Egyszerűen nincs rá mód.
(Az, hogy meg van adva egy telefonszám az oldalon, még nem elég a sikerhez.)

 

Összegzés

Tehát a tanácsom: fogalmazd meg magadban, hogy mit milyen céllal csinálsz a szállásod megtöltése érdekében? Mit vársz a Facebook oldaladtól, a szállásközvetítőktől, a saját weboldaladtól?

És ami még fontosabb: gondold át, hogy mit tehetsz meg azért, hogy elérd a megfogalmazott, kitűzött céljaidat?
Mi azon dolgozunk, hogy segítsünk téged a céljaid elérésében, és ötleteket adjunk szállásod megtöltéséhez.

Hónapokon át dolgoztunk azon, hogy olyan weboldal csomagokat állítsunk össze neked, melyek a szálláskeresők valódi igényeit és szokásait figyelembe véve szolgálják a te célodat: szobáid kiadását.

Ezen kívül ingyenes tippjeinkkel és tudás-anyagainkkal is segítünk neked, hogy kedvet csinálj mások számára a szállásodhoz.

Tudj meg többet a weboldalainkról IDE KATTINTVA!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megkapd legfrissebb tippjeinket, és kedvezményeinket. KATT IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Lájkold Facebook oldalunkat, ahol hetente több alkalommal is jelentkezünk a szállásadók számára érdekes cikkekkel, tanácsokkal: ITT KEDVELHETED AZ OLDALUNKAT!

 

Pin It on Pinterest