Weboldalad hiányosságai és az ebből fakadó hátrányok

weboldalad-hianyossagai

Azokról a weboldalakról, amik nem működnek megfelelően, vagyis nem vonzanak érdeklődőket, vendégeket, szinte kivétel nélkül megállapítható, hogy elavultak.
Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem trendi a megjelenésük, sokkal inkább azt, hogy nem képesek kiszolgálni az emberek igényeit, nem felelnek meg a mai elvárásoknak.

 

Hogy mik ezek az elvárások?

Az egyik legalapvetőbb elvárás, és egyben a legnagyobb hátránnyal járó hiányosság számodra, ha weboldalad nem responsive, azaz nem jelenik meg optimálisan a különböző mobil kijelzőkön.

responzivitas

 

Szálláshelyek esetében ma már alapvető igény az online foglalás lehetősége, a kapcsolati adatok könnyű elérhetőségének biztosítása, az árak egyértelmű feltüntetése, a szolgáltatások kifejtése, valamint a jó minőségű, és nagyméretű fotók kényelmes nézegetésének lehetősége.

Ezeken kívül számos olyan igény és elvárás jelentkezik a szálláskeresők részéről, melyeket elmondtak nekünk egy felmérés során, és amelyek segítik őket döntésük meghozatalában.

 

Milyen hiányosságai vannak a Te honlapodnak?

Ha szeretnéd tudni, hogy a Te szállásod weboldala mennyire elégíti ki a mai igényeket, mennyire nevezhető korszerűnek, vagy ha csak arra vagy kíváncsi, hogy vajon mi az oka annak, hogy kevés vendéget hoz jelenlegi honlapod, akkor KÉRD INGYENES HONLAP-ANALÍZISÜNKET az alábbi képre kattintva, és mi részletesen kielemezzük weboldaladat, valamint tippeket adunk az esetleges hibák kijavítására:

Ingyenes honlap-analízis szállásadóknak

 

Fotó forrása: swaintboat/Flickr

Pin It on Pinterest