Borostyán Apartmanház

BOROSTYÁN APARTMANHÁZ

Az abádszalóki Borostyán Apartmanház egy kiemekedően vendégközpontú, rengeteg ingyenes és speciális szolgáltatást nyújtó családbarát szálláshely.

Az apartmanház tulajdonosa egy elegáns, modern weboldalt kért tőlünk, mely tükrözi a szállás magas színvonalát, és szolgáltatásainak magas minőségét.

www.borostyanapartmanok.hu

MEGBÍZÁS

» Logótervezés
» Weboldal készítés (2 nyelven)
» Bejelentkező adatlap tervezés
» Egyedi Facebook design

ÜGYFELÜNK VÉLEMÉNYE

“Szeretném írásban is megköszönni csodás, új honlapomat. Nagyon hálás vagyok érte, mert ilyen szép honlapja nincs senkinek a Tisza-tavi szállásadók között.

Jó volt együtt dolgozni veled, mert-bár én sem tudtam pontosan, hogyan nézzen ki az oldal,- kitaláltad a gondolataimat, és egy szuper oldal lett az eredmény!
Tökéletes a szerkezete, felépítése, s a mai kor minden követelményének maximálisan megfelel. Vendégeim imádják, s nekem az ő szavuk döntő. S, ahogyan a Vendégeim gratulálnak folyamatosan hozzá, úgy én is gratulálok szakértelmedhez, precizitásodhoz, profizmusodhoz.
A logónkra rendkívül büszke vagyok! A tanácstalanságom, s a kezdeti nehézségek, sok variáció után valódi kifejezője lett hitvallásunknak, s amit a Vendégeinkről gondolunk, nekik nyújtani szeretnénk. Telitalálat!
Őszintén ajánlom munkád azon szálláshelyeknek, akik igényes, jól funkcionáló, vendégvonzó weboldalt szeretnének.”

Lázár Tünde (Borostyán Apartmanház)

SZERETNÉL VALAMI HASONLÓT?

Rendelj Te is Vendégvonzó Weboldalt szállásod számára az alábbi gombra kattintva:

 

MEGRENDELÉS

TOVÁBBI REFERENCIÁK

Pin It on Pinterest