Szállásközvetítők vs. saját weboldal

szallaskozv-vs-honlap

Sokszor merül fel a kérdés a szállásadókban, hogy szükség van-e egyáltalán weboldalra, ha úgyis regisztrálva vannak a legnépszerűbb szálláskereső oldalakon?
A szállásgyűjtő portálok azonban nem alternatívái egy saját weboldalnak.
A kettő nem ugyan az, nem ugyanúgy működik, ezért együtt érdemes használni őket!

Ebből a cikkből az is kiderül, hogy miért?

Szállásgyűjtő oldalak vs. saját honlap

Én magam nem vagyok a szálláskereső oldalak ellensége, sőt, általában ajánlom is a használatukat, mert sok vendéget hozhatnak.
A saját weboldaladat azonban sohasem fogják pótolni vagy helyettesíteni!

Miért?

Egyszerűen azért, mert másról szól a kettő. Az alábbi táblázatban összeszedtem, hogy melyek a leglényegesebb különbségek a két online megjelenési mód között.

 

kozvetito-vs-sajathonlap_web

 

Összegzés

A szállás-piacon tapasztalható nyomott árak, többek között a szállásközvetítő oldalaknak köszönhetőek.

A saját weboldaladon viszont nem kell közvetlenül versenyezned több ezer konkurenseddel. A saját honlapodon csak a te szállásod van, csak a te fantasztikus szolgáltatásaid, a te gyönyörű szobáid, és csakis a te visszautasíthatatlan ajánlatod.
Itt bemutathatod, hogy szállásod mennyire egyedi, és akinek megtetszik, nem fogja azonnal összehasonlítani az ajánlatod másokéval. És nincsenek is ott egy kattintásra a többiek ajánlatai.

A szállásközvetítők érdeke, hogy rajtuk keresztül történjen a foglalás, de az számukra teljesen lényegtelen, hogy a Te szállásodba küldik a vendégeket, vagy éppen a szomszédodhoz.

Önmagadért csakis te tehetsz! És a te saját weboldalad!

Mi segítünk, hogy képes legyél hatni a szálláskeresőkre, és önállóan is tudj vendégeket vonzani szállásodba!

Weboldalaink képesek erre. Fejlesztésük előtt felmértük a szálláskeresők szokásait és igényeit, és a válaszaik alapján készítettük el Vendégvonzó weboldal-csomagjainkat.
ITT nézheted meg őket!

 

Horváth Sándor Szilárd

Pin It on Pinterest